Coaching en therapie: mijn werkwijze

Het begint met een kennismaking

Hulp zoeken is erg spannend. Zeker omdat je van tevoren niet weet of je wel een klik gaat ervaren en of de therapie jou verder kan helpen. Hoe weet je of je bij mij aan het juiste adres bent? 

Om jou hier een antwoord op te geven en de drempel hopelijk wat te verlagen voor je, bied ik de mogelijkheid voor een gratis telefonisch klikgesprek.

Waardevol Gevoel | Coach & psycholoog Utrecht | Spreekkamer | Coaching en therapie

En dan?

Mocht jij een goed gevoel hebben overgehouden aan het klikgesprek, dan kunnen we een afspraak plannen voor de echte intake, op locatie.

Tijdens dit gesprek van 90 minuten leer ik graag meer over jou en wil ik samen kijken hoe we aan de slag kunnen gaan met jouw hulpvraag. Als het vanuit beide kanten nog steeds goed voelt, starten we het traject.

Coaching & Therapie

Een therapietraject is iets heel persoonlijks. Geen mens is hetzelfde en niet iedereen heeft dus dezelfde ondersteuning en begeleiding nodig.

Daarom werk ik ook niet graag met protocollen, omdat ik van mening ben dat niet iedereen gebaat is bij hetzelfde riedeltje.

Mijn aanpak stem ik graag af op jouw behoeften en tempo. Daarbij maak ik gebruik van verschillende elementen, aangevuld met meditatie en mindfulness.

Schematherapie

Om terugkerende patronen te doorbreken en in contact te komen met je innerlijk kind.

EMDR

Om traumatische ervaringen te verwerken.

Acceptance & commitmenttherapie

Om meer naar je waarden te leren leven en te leren loslaten.

Cognitieve gedragstherapie

Om realistischer te leren denken.

In de spreekkamer

Tijdens sessies van 60 minuten gaan we samen aan de slag.

Bij voorkeur zie ik je graag face-to-face, omdat ik dan beter kan aanvoelen hoe jij erbij zit en daardoor beter kan afstemmen op wat jij nodig hebt. 

Elkaar online spreken is echter ook een mogelijkheid en een heel fijn alternatief voor als het face-to-face contact even niet mogelijk is, door bijvoorbeeld verkoudheid of een te lange reistijd.

Waardevol Gevoel | Coach & psycholoog Utrecht | Spreekkamer | Coaching en therapie

En wat mag het kosten?

Telefonisch klikgesprek
Duur: 30 minuten
Kosten: Gratis

Intakegesprek
Duur: 90 minuten
Kosten: €88,00

Sessie
Duur: 60 minuten
Kosten: €88,00

Aan afspraken die meer dan 48 uur van tevoren worden afgezegd zijn geen kosten verbonden. Een afspraak afzeggen kan per mail of telefonisch.

Voor afspraken die korter dan 48 uur van tevoren worden afgezegd of wanneer je niet verschijnt op een afspraak,  wordt €50,- in rekening gebracht. 

De kosten voor een traject bij mij zijn voor eigen rekening en kunnen niet gedeclareerd worden bij jouw zorgverzekeraar. Een voordeel van hulp zoeken buiten de zorgverzekering om is dat ik een op maat gemaakt traject kan bieden en dat je direct gezien kunt worden. Je hoeft dus niet eindeloos lang op een wachtlijst te staan.

Scroll naar boven