Disclaimer

Algemeen
Waardevol Gevoel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer 88283119, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website https://waardevolgevoel.nl.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

Inhoud
Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Waardevol Gevoel streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is. De tips in mijn blogartikelen zijn geen bindende medische adviezen. 

Waardevol Gevoel aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houd ik mij aanbevolen.

Hoewel ik alles in het werk stel om misbruik te voorkomen, is Waardevol Gevoel niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Waardevol Gevoel kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

Vragen of klachten
Heb je vragen/klachten of opmerkingen over deze disclaimer? Deze kun je e-mailen naar: robbin@waardevolgevoel.nl

Scroll naar boven