Robbin Cleffken - Psycholoog en coach in Gorinchem - Waardevol Gevoel

Over mij

Psycholoog en coach in Gorinchem

Ik ben Robbin en werk sinds 2016 met veel plezier als psycholoog. Dit deed ik voorheen binnen de geestelijke gezondheidszorg in verscheidene praktijken, maar nu doe ik dat vanuit mijn eigen praktijk aan huis. Ik had nooit gedacht dat ik ooit voor mijzelf zou beginnen, maar mijn leven nam een hele andere wending toen ik overspannen thuis kwam te zitten. Een nare periode, maar wel één waar ik nu met veel dankbaarheid op terugkijk. 

Ik ben mezelf enorm tegengekomen in die tijd. Hoe hard ik ook mijn best deed om weer terug te keren op de werkvloer, het lukte me niet. Na de zoveelste huilbui na een werkdag, besloot ik dat het echt anders moest. In plaats van te willen voldoen aan het “typisch werkende leven”, besloot ik te kijken hoe ik het leven juist kon aanpassen aan mij en mijn behoeften. Deze verandering van perspectief heeft ertoe geleid dat ik nu een eigen praktijk heb, waar ik veel meer rekening kan houden met mijn eigen grenzen. Ik zit weer boordevol energie en enthousiasme. En ik kan mijn werk weer met heel veel plezier doen.

Meer dan een psycholoog

Gelukkig bestaat mijn leven niet alleen maar uit werken. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van mijn werk. Maar er zijn nog een hoop andere dingen waar ik van houd en graag mee bezig ben.

Zo ben ik dol op de natuur. Ik vind het heerlijk om te wandelen in het bos of om lekker uit te waaien op het strand. Ook pak ik graag de mountainbike om door het bos te crossen.

Ik heb geprobeerd om de natuur in huis te halen, door mezelf af en toe te trakteren op een mooie nieuw plant. Dit is langzaam uitgegroeid tot een uit de kluiten gewassen hobby. Mijn huis is een soort urban jungle. Niet dat dat mij tegenhoudt om nieuwe planten te kopen hoor!

En verder breng ik graag tijd door met mijn vriend, onze kat en mijn vrienden. Hoewel ik ook enorm kan genieten van tijd doorbrengen met mezelf.

Waardevol Gevoel | Robbin Cleffken | Psycholoog en coach in Gorinchem

Mijn stijl

Ik zie je, ik luister naar je, ik zet je aan het denken. Ik help jou om jezelf nog beter te leren kennen en jezelf beter te snappen. Ik houd je een spiegel voor, geef je een ander perspectief en moedig je aan. 

Empathisch

Inzichtgevend

Betrokken

Liefdevol

Sensitief

Ben jij op zoek naar een psycholoog en coach in Gorinchem?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik heb drie mooie trajecten voor jou in de aanbieding. Maar mocht jij iets anders nodig hebben dan dat, dan kunnen we het daar zeker over hebben!

Scroll naar boven